Tilbud på billig gulvafslibning Randers
Billig gulvafslibning

Billig gulvafslibning – 3 tilbud i Randers

Gulvafslibning – Valg af trægulv

Træ er det foretrukne materiale til gulvbelægning og gulvafslibning. Først og fremmest fordi det er dekorativt, stærkt og nemt at lægge. Gulvbrædder, der almindeligvis er af fyr, leveres høvlede med fer og not i 22 og 28 mm´s tykkelse og i bredderne 58, 73, 88 og 113 mm.

Få 3 gratis tilbud på billig gulbafslibning Randers

Gulvbrædder benyttes især ved selvbærende gulve, hvor underlaget er tværgående strøer i form af bjælker eller lægter. Massive parketbrædder er gulvbrædder fremstillet af to rækker løvtræsstave feks. bøg, ask, eg, ahorn eller elm, der er samlet i et langstavsmønster til et bræt. De er 22 mm tykke, 113,5 eller 129 mm brede og fås i længder fra 84 til 377 cm. Brædderne har fer og not i både siderne og enderne.

Billig gulvafslibning tilbydes

Nogle typer parketbrædder samles med en såkaldt svalehale-notning og limning. Desuden er brættets underside forsynet med to langsgående savsnit, der begrænser træet i at arbejde ved varierende fugtighed. Lamel-parketbrædder har et 4-6 mm tykt slidlag af parketstave i ask, eg, elm eller teak. Stavene er limet på spånplade eller finer, så den totale tykkelse er 22-23 mm.

Brædderne leveres i op til 250 mm bredde og i længder mellem 250 og 350 cm. Dækbrædder er en speciel og kun 13-18 mm tyk type lamelparket til lægning oven på eksisterende gulve eller et blændgulv. Brædderne er 150-250 mm brede og mellem 250-500 cm lange.

Før gulvbelægningen vælges

Hvilken belægning, man umiddelbart kan anvende. afhænger af gulvets underlag. Består det af et træbjælkelag (strøer), kan man lægge brædder, massive samt lamelparketbrædder direkte på gulvet. Man kan også ønsker et gulv af dækbrædder, linoleum, vinyl eller andre tynde materialer uden tilstrækkelig bæreevne. I så fald må de enten lægges på et eksisterende gulv eller et blændgulv bestående af f.eks. gulvbrædder, krydsfiner- eller spånplader.

Ved lægning af gulvbrædder er det vigtigt, at deres tykkelse afpasses efter bjælkelaget for at få et tilstrækkelig stift gulv. Er afstanden mellem strøerne, målt fra deres midte, maksimalt 60 cm, kan man nøjes med 22 mm gulvbrædder. Ved større afstand på op til 80 cm skal brædderne være 25 mm tykke, og over 80 cm skal man op på 28 mm.

Gulvafslibning Randers – 3 gratis tilbud

Langs rummets vægge, hvor belastningen er særlig stor fra tunge møbler som reoler og skabe, er det tilrådeligt at lægge nogle korte strøer i den halve afstand. For at give gulvbrædderne tilstrækkelig plads til at arbejde og dermed undgå, at de senere buler op, bør man overalt holde en afstand på 2 cm fra belægning til væg.

Alt efter hvordan huset er konstrueret, og hvor tørt det er, skal gulvbrædderne desuden samles med større eller mindre fugemellemrum. Det gør den professionelle gulvmand efter den såkaldte 10-bræts regel, der angiver, hvor bredt et gulvareal 10 brædder skal dække under forskellige forhold.

Spar penge på gulvafslibning i Randers. Få gratis 3 billige tilbud – Indsend din gulvafslibningopgave til os. Vi sender din opgave i udbud – du sparer 25%

Opgavens størrelse er underordnet

Gulvafslibningsguide.dk er en gratis online portal for danske boligejere og -lejere. På Gulvafslibningsguide.dk kan du – gratis og uforpligtende – få 3 tilbud på gulvsliberopgave i Køge fra i forvejen godkendte gulvafslibning firmaer. Du sparer en masse tid og undgår samtidig at hyre en inkompetent klamphugger, som der findes en del af – selv i Randers.

Alle dele af vores service er helt gratis og uforpligtende for vores brugere – det koster altså ikke noget at bestille 3 gulvslibertilbud og du forpligter dig ikke til noget, ved at bruge vores service. Du kan sagtens afvise alle tre tilbud, hvis ikke du synes om dem (det tror vi nu nok, at du gør).

Kvalitetstjek udføres af alle vores samarbejdspartnere. Dette gør vi for, at du som kunde er sikret en positiv, god og behagelig oplevelse. Hver eneste gang du skal have udført en gulvsliberopgave gennem os. Indtast din Randers gulvafslibning opgave i skemaet nu – så er du i gang!

Få 3 gratis tilbud på billig gulbafslibning Randers

One thought on “Billig gulvafslibning – 3 tilbud i Randers

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *