Ejendomsmægler Aalborg tilbud
Billig tilbud

Ejendomsmægler Aalborg

Skal du bruge en ejendomsmægler?

En ejendomsmægler i Aalborg kan være det du har brug for, hvis du har svært ved at komme af med boligen i Aalborg eller de omkringliggende områder såsom Nørresundby, Svenstrup, Nyrup, mv.

Aalborg er en populær by, med mange kulturtilbud. Aalborg er kendt for sit KUNSTEN Museum of Modern Art Aalborg, Aalborg Kunstpavillon, de mange aalborgensiske teatre, og ej forglemme den 150 meter lange, festlige gade, Jomfru Ane Gade.

Per 2019 bor der 115.908 indbyggere i Aalborg by, mens indbyggertallet for hele Aalborg kommune er 215.312.

Boligmarked

Boligmarkedet ser for de sidste 3 år ganske stabilt ud, hvor udbudsprisen per kvadratmeter på ejerlejligheder i øjeblikket lyder på cirka 24.000 kroner, og villaer til ca. 20.500 kr. pr. kvm. Sammenlignes udbudsprisen med den faktiske solgte pris per kvadratmeter lyder ejerlejligheder på cirka 19.700 kr., hvilket er en markant ændring på over 4.000 kroner. Det vil sige, en lejlighed på 150 kvm stod til 3.600.000 kr., men blev solgt til lige under 3 mio. kr.

Forskellen på udbudspris og handelspris kaldes for nedslagsprocenten, som pr. 1. april 2019 lyder på 3,51% for ejerlejligheder, og 3,67% for villaer og rækkehuse. Det vil sige, man som køber bør gå efter at forhandle prisen noget ned fra salsprisen. Men i nogle tilfælde, hvor der er flere købere til en attraktiv bolig, må man som køber dog indstille sig på, at vinke farvel til prisnedslag.

Ejendomsmægler

Det er naturligvis en god idé, at betale så lidt penge for boligen, som muligt, og hertil kan en god ejendomsmægler også den afgørende faktor. Ejendomsmægler Aalborg er ekspert når det kommer til boligsalg, men kan også være behjælpelig ved køb, hvor en købermægler kan kontaktes.

Ved salg har mægleren til opgave, at sælge boligen til den bedst mulige pris og hjælpe boligsælgeren med alt fra A-Z når det kommer til boligsalg, hvis dette ønskes. Boligvurdering tilbydes typisk gratis fra mæglere, da man således kan få kontakt til sælger før boligsalg, og dermed stå for salget. Nogle mæglere opererer med konceptet “no cure, no pay” eller “intet køb, intet salær” på dansk. Dette betyder, hvis mægleren ikke kan få boligen solgt til tide, eller over en aftalt periode, betales mægleren ikke.

Aalborg er en by under udvikling, og derfor er der stor konkurrence på feltet, det vil sige, at der er kamp om sagerne, og dette er godt nyt for boligsælgere, da de højst sandsynligt kan forhandle med mægleren om salæret. Det anbefales også, at man henter tilbud hos flere forskellige mæglere inden et bud accepteres. Dette kan blandt andet fremskaffes på forskellige hjemmesider, som maeglerinfo.dk hvor 3 tilbud sendes brugerens vej.

One thought on “Ejendomsmægler Aalborg

Comments are closed.