tilstandsrapport - 3 gratis tilbud
Billig tilbud

Tilstandsrapport – Få 3 gratis tilbud

Mangler du en billig tilstandsrapport, en billig elinstallationsrapport eller et billigt energimærke? Så læs videre her, hvordan man kan få 3 friske tilbud på denne slags rapporter – gratis og enkelt. På max 5 minutter kan man på sitet Boligtilstand.dk indsende en opgave ved at udfylde skemaet. Senest efter 2 dage får du op til tre skarpe tilbud fra specialister i dit område. De vil meget gerne vil udarbejde en billig tilstandsrapport, en billig elinstallationsrapport eller et billigt energimærke for dig.

Billig tilstandsrapport - Modtag 3 gratis tilbud i dag

En tilstandsrapport er en samlet visuel oversigt over en boligs synlige skader samt risiko for fremtidige skader. Den specialist, som udarbejder tilstandsrapporten, gennemgår bygningen og vurderer den i forhold til andre bygninger af samme slags, alder og stand. Bygningen bliver ikke vurderet i forhold til en ny bygning.

Hvad er en tilstandsrapport?

En tilstandsrapport er resultatet af denne gennemgang. Ofte udarbejdes en tilstandsrapport i forbindelse med salg af en bolig. I forbindelse hermed henviser ejendomsmægleren tit gennem forsikringsselskabet til en byggesagkyndig, der tit er placeret i den høje ende af prisskalaen. I stedet kan du vælge at få to-tre gode tilbud fra uafhængige bygningssagkyndige i dit nabolag – gratis og uforpligtende – på hjemmesiden Boligtilstand.dk. Dermed kan man spare op til 40% på en tilstandsrapport.

En tilstandsrapport leverer både sælger og køber et overblik over boligens tilstand. Her undgår du misforståelser og ansvarsmæssige stridigheder. En detaljeret rapport er hermed et vigtigt redskab for både køber og sælger. En boligkøber vil som regel efterspørge en tilstandsrapport og det er sælgers ansvar, at få udformet denne rapport. Du skal som sælger notere, at hvis du glemmer at få udarbejdet en tilstandsrapport. Så kan du efterfølgende drages til ansvar for eventuelle fejl og mangler i ejendommen. En tilstandsrapport er gyldig i 6 måneder fra den dato, hvor den bygningssagkyndige indberetter tilstandsrapporten.

Bestil 3 gratis tilbud på tilstandsrapport

En tilbud på tilstandsrapporter bør bestilles senest 14 dage før udløbsdatoen. En allonge til tilstandsrapporten bliver ofte lavet i forbindelse med forbedringer udført på boligen i forhold til den gyldige tilstandsrapport og kan kun udarbejdes i tilstandsrapportens gyldighedsperiode. En allonge øger således ikke tilstandsrapportens gyldighedsperiode. Med en gyldig tilstandsrapport er det muligt at tegne en ejerskifteforsikring, der dækker mulige fejl og mangler i op til ti år.

Et energimærke er en opgørelse over en bygnings energimæssige tilstand i forhold til en gennemsnitlig anvendelse af ejendommen. Ved en energimærkning bliver bygningen inspiceret af energikonsulenten, som udarbejder et energimærke og en energiplan. Siden 2010 har sælgeren af en ejendom været forpligtet til at tilvejebringe energimærkning forud for en eventuel ejendomsmæglers annoncering af bygningen til salg. En manglende energimærkning kan resultere i en bøde på op til 35.000,- kroner.

En profesionel bygningssagkyndig

Reglerne indebærer, at sælgeren af en ejendom skal tilvejebringe en gyldig energimærkning ved salg. En energimærkning er som regel gyldig i 10 år. Endvidere skal større ejendomme med et etageareal på mindst 1.000 kvadratmeter have udført regelmæssig energimærkning af en bygningssagkyndig minimum hvert 8. år. Energimærkning skal gennemføres, i god tid før gyldigheden af den nuværende energimærkning af bygningen ender. Boligforeninger skal én gang om måneden udføre registrering af ejendommens forbrug af energi og vand, herunder varmt brugsvand og de energi- og vandforbrugende installationers driftsforhold.

Formålet med den obligatoriske energimærkning er at tilskynde til energibesparelser for derved at mindske udledningen af kuldioxid i atmosfæren samt sænke afhængigheden af fossile brændstoffer. Bygninger opført efter 2010 skal leve op til karakteren A. Et energimærke er lovpligtig ved salg af énfamiliehuse, rækkehuse, flerfamiliehuse og kontorhuse. Boliger mindre end 60 kvadratmeter er dog undtaget fra pligten til en bygningssagkyndig udarbejdet energimærkning.

Billig tilstandsrapport - Modtag 3 gratis tilbud i dag


2 thoughts on “Tilstandsrapport – Få 3 gratis tilbud

Comments are closed.