Tilbud på rengøring - spar op til 25%
Billig rengøring

Tilbud på rengøring – spar op til 25%

Få 3 gratis tilbud på rengøring

Leder du efter privat eller erhvervs rengøring? Så få 3 uforpligtende tilbud på tiltalende seriøs rengøring i f.eks. Odense. På hjemmesiden Billig-rengoering.dk kan du – gratis og nemt – bestille 2-3 tilbud fra faglærde rengøringsfirmaer i dit område, som gerne vil gøre rent i dit hjem. Det er kompliceret at finde den rette rengøringshjælp for, hvordan kan man vide, om den pågældende gør det godt nok? For at være sikker på, at det rengøringsselskab du hyrer, er professionelt og formår at påtage sig opgaven, skal du få mindst 3 tilbud. Ved at få kontakter fra flere professionelle rengøringsselskaber, opnår du et meget bedre overblik og med stor sandsynlighed også en bedre pris. Du kan også indhente en permanent aftale, der indebærer at du får rengjort i din bolig for eks. 1 gang om ugen.

Indhold i rengørings- og vaskemidler

Alkaliske rengøringsmidler anvendes til såvel lettere som grundigere rengøring. Alkaliske rengøringsmidler er særligt velegnede til at fjerne fedtstoffer, idet fedtstofferne omdannes til lettere opløselige forbindelser. Stærkt alkaliske rengøringsmidler må ikke anvendes til linoleumsbelægninger.

Undgå overdosering

Nogle anbefaler, at man skal vælge midler med få komponenter, men det er faktisk et misvisende råd, da nogle komponenter er helt uundværlige. Et godt og reelt råd er, at et rengøringsmiddel skal indeholde de nødvendige komponenter, for at midlet er bekvemt at arbejde med og kan gøre rent. Midlet skal være klart deklareret for indhold og evt. risici ved at bruge midlet.

Mærkning og deklarering

De producenter, der fremstiller vaske- og rengøringsmidler, har sluttet sig sammen i en brancheforening SPT (SPT står for sæbe, parfume, toilet, kemisk-tekniske artikler). Brancheforeningen arbejder på at fremme sikkerhed og information om produkterne og har udarbejdet et normsystem for at sikre sig en fælles terminologi for de forskellige produkttyper. Normsystemet er kategoriseret i de forskellige produkttyper og desuden angiver de præcise rammer for, hvad de enkelte produkter skal indeholde og hvad de ikke må. Der er udarbejdet normer for følgende 11 produkter:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Grundrengøringsmiddel
 • Vaskeplejemiddel med voks
 • Vaskeplejemiddel uden voks
 • Surt rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Skuremiddel
 • Gulvpolish
 • Opvaskemiddel
 • Alkalisk sanitetsrengøring
 • Polishfjerner

Rengøringsmidler

Mange midler er mærket med, at midlet er fremstillet i overensstemmelse med SPT’s normer – også midler, der kan købes af den private forbruger. Det skal tydeligt fremgå af midlets mærkning, hvilken type rengøringsmiddel, der er i beholderen. Det er ønskeligt, at det fremgår, hvilke komponenter midlet indeholder samt en klar og tydelig brugsanvisning. Producentens eller importørens navn, adresse og telefonnummer skal gerne være opgivet. For kemikalier gælder det påbud, at midlet foruden indhold også skal deklareres med faresymboler. Faresymbolerne viser, hvilken fare der er forbundet med brug af produktet, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger man skal overholde. Lakker og malinger skal i forsynes med en talkode. Tallet før bindestregen angiver indholdet af opløsningsstoffer, tallet efter bindestregen angiver sundhedsrisikoen ved kontakt med midlet.

Sådan får du 3 gratis rengøringstilbud

Fortæl om din rengøringsopgave i webskemaet på 10 min. og få en fast attraktiv pris på professionel rengøring af dit hjem fra effektive rengøringsselskaber på Fyn. En flot rengøring af dit hjem består normalt af aftørring af støv og afvaskning af alle vandrette overflader, vask af gulve og afvaskning af dørkarme. I køkkenet afvaskes alle skabe samt køleskab, komfur, håndvask og øvrige hvidevarer. På toilettet rengøres badekar, håndvask og bruseniche. Har du en rengøringsopgave, som ønskes udført af en reel rengøringsassistent, finder vi gerne tre seriøse tilbud med en fast pris. Vores tilknyttede samarbejdspartnere arbejder selvfølgelig også gerne på timeløn, hvis du mener, at opgaven løses bedst sådan. En masse rengøringsvirksomheder i hele landet står parat til at udføre din rengøringsopgave! Du får maksimalt tre tilbud så du ikke bliver kimet ned af 35 sultne rengøringsvirksomheder. Med maksimalt 3 tilbud taber du ikke overblikket. Vores net af firmaer rengør ikke kun i private boliger men også i kontorer, fabrikker, klinikker, virksomheder, butikker og andre offentlige steder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *