Tilbud på rengøring - spar op til 25% i Odense
Billig rengøring

Tilbud på rengøring i Odense – spar op til 25%

Få 3 gratis tilbud på rengøring i Odense

Bestil en professionel rengøringsassistent til f.ex. at gøre nok rent i dit hjem i 5000 Odense. Vi skaffer dig let den bedste pris på din rengørings opgave på maks 40 timer – tilmed med kanon god rabat. Find let professionelle rengøringsfirmaer her på udbudsportalen Billig-rengøring.dk.

3 attraktive tilbud på rengøring i Odense

Vi har kontrolleret velegnede og certificerede rengøringsvirksomheder over hele landet – også i Odense. Arbejdsvillige og arbejdsvillige specialister vil være parate til at løse din rengøringsopgave. Sammenlign enkelt priser på rengøringsarbejde online og få omkring 13 procent i bedre rabat.

Find nemt den billigste pris på en rengøringsopgave på ret kort tid – oven i købet med absolut godt nedslag. Lokale rengøringsfirmaer påtager sig f.ex. disse opgaver: rengøring på timebasis, fraflytningsrengøring, tagrenderens og måtteservice. Her kommer et udvalg af almene spørgsmål:

 • Hvad gør jeg, hvis jeg ikke er tilfreds med arbejdet?
 • Har alle rengøringsmedarbejderne ren straffeattest?
 • Er det den samme person, der kommer hver gang?

Indhold i rengørings- og vaskemidler

Alkaliske rengøringsmidler anvendes til såvel lettere som grundigere rengøring. Alkaliske rengøringsmidler er særligt velegnede til at fjerne fedtstoffer, idet fedtstofferne omdannes til lettere opløselige forbindelser. Stærkt alkaliske rengøringsmidler må ikke anvendes til linoleumsbelægninger.

Undgå overdosering

Nogle anbefaler, at man skal vælge midler med få komponenter, men det er faktisk et misvisende råd, da nogle komponenter er helt uundværlige. Et godt og reelt råd er, at et rengøringsmiddel skal indeholde de nødvendige komponenter, for at midlet er bekvemt at arbejde med og kan gøre rent. Midlet skal være klart deklareret for indhold og evt. risici ved at bruge midlet.

Mærkning og deklarering

De producenter, der fremstiller vaske- og rengøringsmidler, har sluttet sig sammen i en brancheforening SPT (SPT står for sæbe, parfume, toilet, kemisk-tekniske artikler). Brancheforeningen arbejder på at fremme sikkerhed og information om produkterne og har udarbejdet et normsystem for at sikre sig en fælles terminologi for de forskellige produkttyper. Normsystemet er kategoriseret i de forskellige produkttyper og desuden angiver de præcise rammer for, hvad de enkelte produkter skal indeholde og hvad de ikke må. Der er udarbejdet normer for følgende 11 produkter:

 • Universal rengøringsmiddel
 • Grundrengøringsmiddel
 • Vaskeplejemiddel med voks
 • Vaskeplejemiddel uden voks
 • Surt rengøringsmiddel
 • Toiletrens
 • Skuremiddel
 • Gulvpolish
 • Opvaskemiddel
 • Alkalisk sanitetsrengøring
 • Polishfjerner

Rengøringsmidler

Mange midler er mærket med, at midlet er fremstillet i overensstemmelse med SPT’s normer – også midler, der kan købes af den private forbruger. Det skal tydeligt fremgå af midlets mærkning, hvilken type rengøringsmiddel, der er i beholderen. Det er ønskeligt, at det fremgår, hvilke komponenter midlet indeholder samt en klar og tydelig brugsanvisning. Producentens eller importørens navn, adresse og telefonnummer skal gerne være opgivet. For kemikalier gælder det påbud, at midlet foruden indhold også skal deklareres med faresymboler. Faresymbolerne viser, hvilken fare der er forbundet med brug af produktet, og hvilke sikkerhedsforanstaltninger man skal overholde. Lakker og malinger skal i forsynes med en talkode. Tallet før bindestregen angiver indholdet af opløsningsstoffer, tallet efter bindestregen angiver sundhedsrisikoen ved kontakt med midlet.

Sådan får du 3 gratis tilbud på rengøring

Beskriv rengøringsopgaven i tilbudsskemaet (det tager under 8½ minut). På Billig-rengøring.dk garanterer vi, at alle vore tilknyttede samarbejdspartnere i Odense overholder forventningerne og tilbyder arbejde i topklasse, og vi måler selvfølgelig kundetilfredshed på den løste opgave. Bestil dygtig hjælp til løsning af de nødvendige rengøringsopgaver til yderst superbillige priser.

3 attraktive tilbud på rengøring i Odense

One thought on “Tilbud på rengøring i Odense – spar op til 25%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *